La programació d’aquest microfestival finalitza huí dissabte amb l’actuació de ABBA Revival, un tribut al grup suec que tindrà lloc en l’esplanada de Platja Flamenca, a partir de les 23.00 hores.

El grup Abba Revival ho formen quatre ca¬tantes espanyols: dues xiques i dos xics, acompanyats de cinc excel·lents músics que des de fa anys van iniciar una gira de gran èxit. en la qual es converteixen en el gru¬po original. Els acompanyen sobre tot unes excel·lents veus que farien dubtar fins a in¬cluso al progenitor de la formació original.

Cuiden del més mínim detall en el seu veus¬tuario, atrezzo, gestualitat, i coreogra¬fia. Hi ha bona connexió entre ells, però del que sí estem segurs és que el “feeling” que tenen amb el seu públic allà on actuen és excepcional.

La regidor de Festivitats, Mariola Rocamora, va destacar aquest dilluns l’èxit del concert del grup Kassia que va tenir lloc dissabte passat en La Zenia, dins de la programació “Orihuela, mar i música”, que per primera vegada ha organitzat la Regidoria amb la finalitat de “oferir una oferta musical i festiva durant els dissabtes del mes d’agost”. I és que, en aquest sentit, l’edil va assegurar que “vam poder gaudir durant tota la nit dels grans èxits dels anys 80 i 90 en un entorn únic com és la costa d’Oriola”.

D’altra banda, Rocamora va manifestar també que aquesta programació “està tenint molt bon acolliment i cada dissabte comptem amb un major nombre de persones que es desplacen fins a les nostres platges per a gaudir de la millor música en les nits d’estiu”.