El regidor de Cultura, Rafael Almagro, ha presentat que aquest dissabte 23 d’abril Orihuela commemora el Dia del Llibre amb una sèrie d’activitats que s’engloben dins de la programació de la Primavera Hernandiana.

Aquest dissabte de 10.00 a 13.00h en l’Avinguda Teodomiro (segona andana), s’interpretarà “La Maleta de Miguel”, mentre que de 17.30 a 20.30h serà el torn de la representació “Vetlada entre poetes” “que consistirà en una reunió de quatre poetes relacionats amb Miguel Hernández que recitaran poemes i anècdotes de la seua vida”, tal com ha afirmat Almagro.

Paral·lelament, en la costa se celebrarà a les 19.00h el concert de la Banda del Conservatori Professional de Música d’Oriola, a l’esplanada de Platja Flamenca en la costa d’Oriola.

A la nit, de 22.30 a 00.30h de manera ininterrompuda se celebrarà un recorregut històric literari. “En diferents espais i edificis d’Oriola es representaran 4 escenes de diferents autors del Segle d’Or. De manera que els oriolans, turistes i visitants podran passejar pels carrers i edificis d’Oriola gaudint d’una nit en vers, prosa i poesia replets de bellesa i emoció”, ha explicat el regidor de Cultura. Les escenes es representaran en Santa Justa, Palacio Sorzano de Tejada, Plaza del Salvador i Claustre de la Catedral.

Finalment Almagro ha convidat “a tots els oriolans i oriolanes a participar en aquestes activitats per a celebrar un dia en què la cultura és la protagonista”.