Dissabte que ve 25 d’agost a les 21:45 tindrà lloc l’acte de Presentació de Capitanies 2018 sota el títol Llum, Color i Sota en el Parc Central Municipal del Campello.

L’acte comença amb la presentació de el ‘Llibre de Festes’ i el Cartell Anunciador guanyador d’est a càrrec de la companyia de teatre Espai Inspira que donarà pas a la presentació de les Capitanies Mores i Cristianes de les festes de Moros i Cristians 2018.

El Regidor de Festes, Pere Lluis Gomis, ha volgut destacar el treball i l’esforç per part de la Junta Festera enguany malgrat els inconvenients sobrevinguts. Considera que la Presentació és un espectacle únic en la província d’Alacant. Així mateix, aprofita per a felicitar a les capitanies Els Pollosos i Els Cavallers del Temple.

La presentació inclourà la presa de possessió dels càrrecs. El bàndol cristià comptarà amb Cristina Monjo (Banderera), Vicent Armengol (Ambaixador), Sonia Solves (Capitana) i Luis Fernández (Capità). Per la seua banda, prendran possessió del bàndol moro Beatriz Hernández (Banderera) José Emilio Carratalá (Ambaixador), María del Mar Morcillo (Capitana) i Vicent Giner (Capità).

Després de la presentació hi haurà una revetla amenitzada per DJ, amb barres organitzades per Kordofan i Terç de Flandes, les pròximes capitanies.