dimecres 27 / dimecres 27

Taula Redona «Primeres solucions dels danys oculars per l’ús de pantalles Leds: Fonament científic». Ponent: Celia Sánchez Ramos, Doctora en Ciències de la Visió i Medicina Preventiva. Fundadora del Laboratori de Neurocomputació i Neurorobótica de la Universitat Complutense de Madrid. Modera: Pedro José Boj Giménez, Catedràtic Escola d’Òptica. Organitza: Aula de la Ciència i Tecnologia, Seu Universitària Ciutat d’Alacant.

Aula de Ciència i Tecnologia. Primeres soluciones danys oculars pantalles Leds: Fonament científic. Celia Sánchez Ramos – 14/03/2019.

19.00 h Conferència online en directe

DIÀLEGS EN EL TERRITORI: CONEIXEMENT EN TEMPS DE PANDÈMIA. Conferencia “Polls, adoctrinament i repressió: l’altra cada de les epidèmies (Espanya, 1941)”, a càrrec de Xavier García Ferrandis, Departament de Didàctica de les Ciències Experimentals i Socials, Universitat Catòlica de València. Organitza: Seu Universitària de Petrer.

dijous 28 / dijous 28

Concert «Miguel Hernández Romántico». Intèrprets: Manuel Ramos, piano i Oriana Quintero, soprano. Organitza: Seu Universitària Ciutat d’Alacant.

Concert Miguel Hernández Romántico. Manuel Ramos i Oriana Quintero – 15/03/2019.

TALLERS DE SALUT ONLINE

Continua el taller PROMOURE AUTOCURES I BENESTAR EMOCIONAL, amb la sessió “Respiració abdominal profunda i respiració conscient” a càrrec d’Adela Alonso Gallegos, Adjunta d’Infermeria d’Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. En l’enllaç adjunt els comunicarem l’adreça web per a visualitzar la sessió. Calendari: 21, 26 i 28 maig, 2 i 4 juny de 2020. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d’Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

18.00 h Conferència online en directe

DIÀLEGS EN EL TERRITORI: CONEIXEMENT EN TEMPS DE PANDÈMIA. Conferencia “Marca personal digital, claus per a la cerca d’ocupació”, a càrrec de Marga Cabrera Méndez, Departament de Comunicació Audiovisual, Documentació i Història de l’Art, Universitat Politècnica de València. Organitza: Seu Universitària de Calp.

18.00 h Conferència online en directe

DIÀLEGS EN EL TERRITORI: CONEIXEMENT EN TEMPS DE PANDÈMIA. Conferencia “Conscienciació sobre la problemàtica del soroll ambiental”, a càrrec d’Antonio Pedrero, President de la Societat Espanyola d’Acústica. Organitza: Seu Universitària de la Vila Joiosa.

19.00 h Conferència online en directe

DIÀLEGS EN EL TERRITORI: CONEIXEMENT EN TEMPS DE PANDÈMIA. Conferència “Covid-19, després de l’Huracà” a càrrec d’Ildefons Hernández Aguado, Catedràtic de Salut Pública i Director del Departament de Salut Pública, Història de la Ciència i Ginecologia de la Universitat Miguel Hernández (Alacant, Espanya). President del seu Comité de Polítiques de la Federació Mundial d’Associacions de Salut Pública. Vocal de Comunicació de la Societat Espanyola de Salut Pública i Administració Sanitària (SESPAS). Presenta: Carlos Álvarez Dardet, Catedràtic de Salut Pública de la Universitat d’Alacant. Organitza: Aula de Ciència i Tecnologia de la Seu Universitària Ciutat d’Alacant.

19.00 h Conferència online en directe

DIÀLEGS EN EL TERRITORI: CONEIXEMENT EN TEMPS DE PANDÈMIA. Conferència “Educació en temps de pandèmia”, a càrrec de Rosabel Roig-Vila, Departament de Didàctica General i Didàctiques específiques, Universitat d’Alacant. Organitza: Seu Universitària de la Nucia.

21.00 h Conferència online en directe

DIÀLEGS EN EL TERRITORI: CONEIXEMENT EN TEMPS DE PANDÈMIA. Conferencia “Observació del cel nocturn”, a càrrec de Rubén García Lozano, José Joaquín Rodes Roca, José Miguel Torrejón Vázquez i Guillermo Bernabeu Pastor, Observatori Busot – Grup d’Astronomia i Astrofísica de la Universitat d’Alacant. Organitza: Seu Universitària de Petrer.

divendres 29 / divendres 29

Conferència «Periodisme científic, una especialitat per al segle 21» a càrrec d’Antonio Calvo Roy, periodista científic i President de l’Associació Espanyola de Comunicació Científica. Coordina: Marina Limiñana. Organitza: Seu Universitària Ciutat d’Alacant.

Conferencia periodisme científic, una especialitat per al segle XXI – 22/03/2019.