Mensualment durant 2021-2022 el cartell anunciava a Cristina Fenollar com la Gran Dama de l’Escena (retirada) que t’ho dona tot amb el seu espectacle “Parlar per no callar”. Amb papers molt diferents com la d’Antropòloga de nivell d’iniciació avançada descobrint les seues últimes investigacions o una vesprada amb anticonsells que et poden fer sentir molt bé o molt mal i així fins a onze edicions normalment molt divertides.

L’actriu Cristina Fenollar compleix aquest abril un any actuant mensualment en el Taller Tumbao. Per això, per a aquesta ocasió tan especial, ha preparat una vetlada-celebració singular comptant per al seu monòleg amb el seu públic i en concret amb les cartes rebudes i que han cedit. Ella ara transformarà en directe amb dosi d’humor i saber fer.
Després de més de 30 anys de professió, de pujar a molts escenaris i entrar en molts platons i fins i tot escriure els seus propis monòlegs per a sentir el que ens pot donar per a riure, per a desconnectar, per a estar un ratito més feliç.
No us la podeu perdre aquest diumenge 24 d’abril a les 19 hores en el Taller Tumbao. Per a assistir és necessari confirmar la teua reserva de butaca per whatsapp al núm. 666863483