La programació cultural destaca aquesta setmana per la inauguració del Festival de Guitarra que es va a realitzar en el Claustre de Sant Josep, del 20 al 28 de juliol. Concretament, el divendres 20 de juliol actuarà Robin Meys (Bèlgica), en el Claustre de San José a les 21.30 hores i l’entrada és gratuïta. El dissabte, 21 de juliol serà Eduardo Baranzano (Espanya) qui actuarà a la mateixa hora i mateix lloc, però l’entrada té un cost de 6 euros. El diumenge 22 de juliol actuarà el francès Rafael Feurllatre i l’entrada és gratuïta.

Quant a la programació de pedanies, en la Plaça de l’Església de Valverde aquesta setmana comença la setmana cultural. El dimarts 17 de juliol a les 21.30 hores actuarà el Mag Joan Vidal amb el seu espectacle Il·lusionar-te. El dimecres 18 de juliol a les 21.30 hores hi haurà una actuació teatral titulada To er món pal teatre i duta a terme per la companyia Taitanos Teatro. El dijous 19 de juliol a les 21.30 hores hi haurà un espectacle de Cançons Populars d’Elx.

En la pedania del Altet, en la Plaça Major, el divendres 20 de juliol a les 22.00 hores hi haurà un Sarsuela duta a terme per l’Agrupació Lírica José Chazarra.

En Arenals del Sol, en Sant Bartolomé de Tirajana, el 21 de juliol a les 22.00 hores hi haurà una actuació musical a càrrec de Societat Música El Altet.

La programació dels Cinemes Odèon destaca aquesta setmana per la projecció de les pel·lícules Hacerse mayor  (de l’11 al 25 de juliol) i Cuando dejes de quererme (del 18 al 22 de juliol).