Horizonte Musical juntament amb Ajuntament del Pilar de la Horadada, presenten el concert estrela de BERET de les festes del Pilar de la Horadada 2.019. El concert se celebrarà el pròxim 8 d’octubre en el pàrquing del poliesportiu municipal.

Francisco Javier Álvarez Beret, nascut a Sevilla en 1996 i conegut artísticament com Beret, va començar a interessar-se per la música des de molt xicotet.

Va conéixer a primerenca edat el rap i el reggae a l’una de diferents categories musicals que sempre ha notat aferrades a ell i va començar a realitzar enregistraments casolans que posteriorment publicaria en el seu compte de YouTube.

Va començar amb temes inèdits, completament aliens a qualsevol qualitat audiovisual fins a traure el seu primer treball en solitari ‘Efímero’ i el seu segon treballe ‘Vértigo’ on realitzaria per primera vegada la creació d’un format físic.

El seu estil és una mescla de Pop Urbà i Reggae encara que evite completament l’ús d’etiquetes musicals i simplement s’aferre a crear el que li naix des del cor.

Amb el seu últim disc titulat ‘Àpexs’ desbanca el món de la Música Urbana Espanyola, fent sold out en totes les sales de la Peninsula i en els 3 concerts organitzats en Llatí Amèrica, proclamant-se com el Núm.1 en visites i seguidors.

Àpexs està arrasant en totes les xarxes i li ha portat a ser l’artista revelació en la música urbana d’aquest 2017.

En 2018 i 2019 saca uns quants singles que seran tots Discos de Platí. Segueix amb la gira més important mai realitzada a Espanya per un Artista Urbà de la seua edat i fa Sold Out en Mexico, Colòmbia i en el Teatre Gran Rex de Buenos Aires.

La mateixa Karol G ha publicat en la seua Instagram una versió de la cançó “Torna” de Beret i Sebastián Yatra ha tret un videoclip del tema “Torna” fent un remix amb el mateix Beret. També té un Remix de “Ho Assec” al costat de Sofia Reyes.

Les entrades estaran disponibles des de hui dimecres 28 d’agost en www.horizonte-musical.com, www.entradasatualcance.com i en totes les oficines de Correus.