Han sigut organitzades pel Secretariat del Malalt i el Major i van dirigides a visitadors de malalts, voluntaris, sanitaris, sacerdots i a aquelles famílies que s’enfronten a la pèrdua d’un ser estimat
El Secretariat del Malalt i el Major de la Diòcesi d’Oriola-Alacant (SEMA), al costat de la Fundació Laguna, ha organitzat les II Jornades sobre el Duel i l’Agonia que tindran lloc a l’Aula Magna del Bisbat (Alacant), els pròxims dies 11 i 12 de novembre, sota el lema “El teu dolor és natural”.
Les jornades proposaran una sèrie de temes amb els quals acostaran als assistents a una realitat cada vegada més demandada per la societat: el duel. Enguany es prestarà especial atenció al duel pediàtric, el prenatal i a l’acompanyament post avorte. Entre les ponències també s’inclourà un Taller vivencial sobre el duel i una taula redona que donarà cabuda a l’opinió dels experts.
Aquestes jornades començaran el divendres 11 de novembre al matí amb una programació específica per a sacerdots i religiosos que comptarà amb la ponència inaugural del bisbe diocesà d’Oriola-Alacant, monsenyor José Ignacio Munilla, amb el títol “Duel, esperança cristiana i vida eterna”. Les sessions, ja obertes a la resta d’inscrits, continuaran a la vesprada i culminaran durant tot el matí del dissabte.
Per a assistir a aquestes Jornades sobre el Duel i l’Agonia és necessari inscriure’s prèviament a través del següent formulari: https://bit.ly/3uru2nm