Durant el divendres 12 d’abril de 2019 de 10 a 14 h, a la Casa de Cultura de Mutxamel tindrà lloc les “III Jornades d’Orientació formativa per a l’ocupació”.

Amb aquestes jornades es desitja que l’alumnat dels instituts de Mutxamel i la resta de ciutadania que vulga augmentar la seua formació, redirigir-la o formar-se en altres branques, puguen satisfer les seues demandes d’informació sobre recursos formatius existents que permeten donar forma a les perspectives relacionades amb els seus estudis en llaures a millorar la seua qualificació professional per a la seua incorporació posterior al mercat laboral. Són unes jornades que no solament faciliten informació a l’interessat, sinó on poden trobar diversitat d’idees per a donar forma a aqueix futur que encara no tenen completament definit.

Pel costat dels expositors participants, entitats formatives, les Jornades es presenten com un lloc de trobada en el qual difondre i generar coneixement sobre la seua oferta formativa, oferint al major nombre d’estudiants possibles una completa atenció per a resoldre els seus dubtes i preguntes, ajudant-los a decidir la millor opció per a la seua formació professional. Unes jornades no solament interessants per als alumnes i ciutadans, sinó també per a pares i professionals de la formació.