Donar visibilitat aquest Nadal a la importància de la cura de la salut mental entre els més joves de la casa. Aqueix és el principal objectiu amb el qual arriba a les xarxes socials “Superherois edició especial Nadal”, una campanya de Meridià Segurs  que en format reel posa el focus en algunes problemàtiques a les quals s’enfronten els xics i xiques i que poden afectar el seu benestar emocional.
“Està comprovat que el Nadal pot ser una època de molta ansietat per a alguns xiquets. Ho passen malament amb la volta al col·legi de les vacances de Nadal per les comparacions en la quantitat dels seus regals. A més, alguns xiquets de famílies separades pateixen per la unió familiar que ells no tenen, per sers estimats que ja no estan o per l’abús de la tecnologia” explica Sonia Carricondo, Responsable de Comunicació i RSC en Grup ASV.
Sota aquesta premissa s’ha desenvolupat aquesta iniciativa en xarxes socials. Es tracta d’una animació il·lustrada que mostra com les diferències socials es fan més visibles en aquesta època de l’any, quan les famílies reben els desitjats regals de Nadal. Un esdeveniment que posa de manifest els pensaments i les emocions que senten els més joves que creen no tindre la sort d’haver nascut en una família més rica.
Aquestes emocions es plasmen en aquesta campanya amb veus internes i ombres que el protagonista ha d’escoltar en el seu diàleg intern. I com a eines d’ajuda es planteja la regla dels 4 regals que poden ajudar: el Nadal no sols es basa a regalar joguets, els xiquets necessiten temps i afecte, no esperes que l’ombra controle la situació i parla amb ells, cuida la seua salut mental.


Xarxes Socials que cuiden i cura.
Meridià va posar en marxa el seu propi canal de Tiktok el mes d’octubre passat sumant així la seua sisena xarxa social amb canals en  Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin i YouTube. El perfil meridianoseguros pretén ser una nova plataforma que acoste la companyia al públic més jove i servisca per a fer més visibles i accessibles sobretot les seues eines i consells de salut emocional i ajuda psicològica. De fet té disponibles una sèrie de vídeos de temes tan rellevants com l’ansietat, la depressió, les conseqüències psicològiques de la desocupació o els hàbits per a millorar la salut mental. I tot això sota el paraigua i lema #MeridianoMeCuida.
Aqueixa mateixa línia és la que trasllada a la resta de les seues principals xarxes socials on es busca generar i compartir continguts sobre la cura de la ment per a aconseguir un equilibrat benestar emocional. I tot això com a objectiu destacat dins del seu nou Pla Estratègic per als pròxims anys i en una ferma adhesió als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).
REEL “Superherois edició especial Nadal”: